На кого чекає супервдалий день – гороскоп на 28 вересня

28 вересня правильно чинитиме той, хто діятиме за підказками інтуїції. Не робіть того, до чого не лежить серце. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Четвер покаже всі недоліки в роботі чи плануванні, - говорить астрологиня. Будьте готові перевірити свої розрахунки. Майте сильні аргументи на захист власної думки. Абияк виконане завдання доведеться переробити. Загострюватимуться розбіжності між людьми. Непросто вестиметься емоційним і вразливим натурам. Це день випробування почуттів. Намагайтеся не ображати коханих. Не згадуйте прикрі моменти минулого. Будьте щирими. Брехня швидко випливе на поверхню. Уникайте конфліктів з сусідами. Вони затягнуться надовго. Метеозалежні люди почуватимуться зле. Пийте більше води. Частіше робіть перерви в роботі. Вчасно лягайте спати. Супервдалий день чекає на Тельців, Левів, Стрільців і Риб".

Овен (21 березня 20 квітня)

Не будуйте наполеонівських планів. Налагоджувати новий бізнес не слід. Є ризик понести збитки. Розраховуйте на гроші, які маєте у кишені. Не сподівайтеся на фінанси партнерів. У них теж настає скрута. Влаштуйте свято для дітей. Відвідайте з ними кінотеатр чи розважальний центр.

Телець (21 квітня 20 травня)

На вас чекає вдалий день. Добре працюватиме інтуїція. Вона застереже від негараздів. Приємні несподіванки порадують увечері. Підвищується плодючість організму. Легко буде завагітніти.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Користуйтеся усіма шансами, які випадатимуть на вашому шляху. Пильнуйте за змінами на робочому місці. Будьте готові вчасно зреагувати. Пан або пропав. Не кидайте ситуацію напризволяще.

Рак (22 червня 22 липня)

Важко буде прийняти остаточне рішення. Нагадають про себе слабкі сторони ваших проектів. Зумієте виправити помилки. Не смітіть грошима. Відкладіть покупку меблів. Фарбувати волосся краще після обіду.

Лев (23 липня 23 серпня)

Не виставляйте на продаж свої речі. Вони підуть за безцінь. Якщо хочете заробити, зачекайте до вихідних. Тоді торгівля піде краще. Розширювати власний бізнес теж краще на початку жовтня.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Час плисти за течією. Вас задовольнятиме те, що маєте. Не зарікайтеся. Дотриматися обіцянок буде важко. Розраховуйте на гроші, що маєте у кишені. Заробітки будуть невеликими. Змінювати роботу чи вирушати на заробітки не варто.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Ваш дім наповнюється гостями. Це час корисних покупок. Подаровані на день народження гроші витрачайте на себе. Будьте готові до незапланованих витрат. Уникайте азартних ігор та майнових суперечок.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Не шукайте причину для сварки. Насолоджуйтеся чудовим спілкуванням з друзями і ріднею. Якщо хтось із них вас дратує, уникайте зустрічі декілька днів. Скоро все стане на свої місця. Гордість викликатимуть діти. Вони здобуватимуть перші місця на змаганнях.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Відчуєте полегшення. З оптимізмом дивитиметеся у майбутнє. Вистачатиме енергії і наснаги щось робити. Не варто починати ремонт в оселі та змінювати імідж Результатом залишитеся незадоволені.

Козоріг (22 грудня 20 січня)

Критикуватимете усе, що суперечить вашому світогляду. Хоча серед нового і чужого вам буде чимало цікавого. Не опустіть можливості здобути нові знання і добре заробити. Пильнуйте за електроприладами на кухні. Вони можуть завдати збитків.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Вдалий час для придбання нерухомості, землі і авто. Не пропустіть можливості добре заробити і вкласти гроші у вигідні покупки.

Риби (21 лютого 20 березня)

Важко буде заснути. Багатьох турбуватиме безсоння і головний біль. Пильнуйте за артеріальним тиском. Є тенденція до раптового підвищення.

У жовтні багато-хто відчує приплив сил та натхнення. З'являться ідеї на мільйон. У фінансовому прогнозі астрологиня розповіла, яким чотирьом знакам слід приготуватися до найщасливішого періоду у їхньому житті.