На Львівщині в будинку знайшли п'ять трупів

У Львівській області п'ятеро людей загинули від отруєння чадним газом. Інформацію про це повідомили в обласній поліції. Двоє дітей, які перебувають у важкому стані, були доставлені до лікарні.

Повідомлення про виявлення тіл без ознак життя було зроблено до поліції вчора, 7 жовтня. Інцидент стався в будинку одного з сіл Львівського району. На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники поліції.

Згідно з повідомленням, правоохоронці виявили тіла п'ятьох людей - трьох жінок (29, 53 і 75 років) і двох чоловіків (33 і 57 років). Загибель від отруєння чадним газом, ймовірно, стала причиною їх смерті. Також, двоє хлопчиків віком 7 і 9 років були госпіталізовані з діагнозом "отруєння чадним газом".

В листопаді минулого року отруєння чадним газом стали причиною отруєння 368 людей, з яких 20 людей померли. Лише за перший тиждень грудня 97 людей отруїлися чадним газом, 14 з них померли. Пресофіцер ДСНС України Олександр Хорунжий зазначив, що частина випадків отруєння чадним газом виникає через використання пічного опалення.