На Одещині чоловік за $10 тисяч найняв кілера, щоб той убив сусіда

Обнародовано плановане вбивство на Одещині

У поліції Одеської області попередили замовну смерть. Місцевий мешканець намагався влаштувати вбивство свого сусіда за 10 тисяч доларів.

Він вимагав лише підтвердження злочину. Життя односельця зловмисник оцінив у 10 тисяч доларів. Заплатити гроші виконавцям він пообіцяв після виконання роботи.

За інформацією правоохоронців, місцевий мешканець вирішив позбутися свого сусіда, з яким у нього були конфлікти. Він шукав спеціалістів, які могли б його убити.

Щоб мати алібі, замовник на кілька днів покинув місце проживання і мав повернутися після скоєння злочину.

Після того, як плани були готові, правоохоронці провели спецоперацію та інсценували вбивство. Вони надіслали замовнику фотографії з тілом жертви і домовилися про зустріч.

Прибувши для передачі грошей, замовник був затриманий.

Підозрюваного помістили до тимчасового тримання. Правоохоронці просять суд обрати для нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєний злочин мешканцеві Одеської області загрожує довічне ув'язнення.

Раніше правоохоронці встановили, що у Дніпрі причетні до смерті безпритульної жінки семеро хлопців віком від 14 до 19 років.

Також раніше в Києві жорстоко вбили військового. Тіло зниклого чоловіка було знайдено в одній з водойм на околиці міста, а його автомобіль - в спальному районі столиці.