На Прикарпатті знайдено тіло новонародженої дитини

У мешканця села Кропивник на Івано-Франківщині було виявлено тіло новонародженої дитини, яке знайшли на вулиці. Зараз поліція розшукує матір дитини. Інформацію про це повідомили в пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

У повідомленні йдеться про те, що тіло новонародженого було знайдено в Калуському районі. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження та з'ясовують всі обставини смерті дитини.

5 грудня мешканець села Кропивник зателефонував на лінію "102" і повідомив, що знайшов тіло новонародженої дитини біля свого будинку. На місце пригоди негайно прибули керівництво, слідчі обласної поліції, поліцейські Калуського відділу, ювенальні поліцейські та всі необхідні служби.

Правоохоронці вжили необхідних розслідувальних дій, зібрали матеріальні докази. Тіло дитини було направлено на проведення експертизи для встановлення причини смерті, а також призначено додаткові експертизи.

Поліція Прикарпаття закликає всіх, у кого є будь-яка інформація про цей інцидент, звертатись за номером "102". Анонімність гарантується, повідомили в пресслужбі.

Нагадаємо, що недавно в Київському водосховищі було знайдено тіло семирічної дитини.