Наш ворог у Росії! Ми маємо зробити так, щоб війна з нами стала для них жахом

Ми маємо діяти разом, як єдина сильна команда, щоб вижити в складних умовах. Нам потрібно об'єднатися і протистояти тим, хто намагається роз'єднати наше українське суспільство через різні ознаки, включаючи національну, мовну, територіальну та політичну приналежність.

Ворог знаходиться поряд з нами, і ми не можемо дозволити собі витрачати свої сили і ресурси на сварки між собою. Ця країна хоче або окупувати нас і перетворити Україну на свою територію, або знищити наш промисловий та енергетичний потенціал і змусити нас покинути наші території. Ми не можемо перемогти їх у відкритому протистоянні, але ми можемо зробити так, щоб вони почували страх перед нами і мали проблеми з виконанням своїх планів.

Ми маємо бути єдиними, діяти разом і боротися за нашу свободу та незалежність. Розбіжності між нами повинні бути відкладені, поки ми не будемо забезпечені безпекою. Наша мета - перемога і збереження нашої країни.

Ми отримаємо допомогу від союзників, які повірять нам і побачать нашу сильну волю до перемоги. Важливе злиття українського народу, який відданий боротьбі за свободу, а не інтересам окремих груп або партій.

Таким чином, ми повинні діяти в єдиній зграї, будучи розумними, рішучими та злагодженими. Ми непереможні, поки ми разом.

Вибачте за вираз, але це гасло відображає нашу ситуацію на 100%.