Виявив велику мужність і відвагу у вирішальний момент. Згадаймо Петра Люльку

Пам'ять герою Петру Люльці

Щодня о 9 ранку українці вшановують пам'ять усіх, чиє життя забрала російсько-українська війна. Нині згадаємо Петра Люльку.

Петро народився п'ятого травня 1999 року у місті Гайворон. З 2006 по 2015 роки Петро навчався у ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 міста Гайворон, де отримав свідоцтво про базову загальну середню освіту.

З 2015 по 2018 роки він продовжив здобувати освіту у Гайворонському професійно-аграрному ліцеї, де здобув диплом кваліфікованого робітника за професією "Муляр, Штукатур, Лицювальник-плиточник".

Його наполеглива праця та професійні навички завжди високо цінувалися у колективі.

Навідник другої мотопіхотної роти, солдат військової служби Петро Люлька загинув під час обстрілу зі стрілецької зброї поблизу населеного пункту Первомайське.

Петро Люлька виявив велику мужність і відвагу у цей вирішальний момент, захищаючи нашу Батьківщину.

"Сьогодні ми втратили справжнього героя, людину, яка безстрашно стояла на сторожі нашої свободи і безпеки. Він завжди буде у нашій пам'яті, як людина великої сили духу, відданості і патріотизму. Його втрата стала великим ударом для нашої громади. Нехай пам'ять про нашого Героя залишиться назавжди у наших серцях", - згадує Петра Люльку Гайворонський краєзнавчий музей.

"Главком" долучається до хвилини мовчання. Ми вшановуємо пам'ять усіх українців, які загинули у боротьбі за Батьківщину. Ми згадуємо загиблих від рук російських загарбників, запалюємо свічки пам'яті та схиляємо голови у скорботі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, вшановуючи світлу пам'ять громадян України, які віддали життя за свободу і незалежність держави: усіх військових, цивільних та дітей, усіх, хто загинув у боротьбі з російськими окупантами та внаслідок нападу ворожих військ на українські міста і села.