Необхідно говорити про динаміку розвитку України попри війну - представник Макрона

Україна продовжує відчувати зростання духу підприємництва, що є позитивною ознакою для країни. Про це заявив Ельбронн, представник компанії, в інтерв'ю виданню.

«Дух підприємництва в Україні все ще розвивається, і він сильний. Відображенням цього є зростання кількості малого та середнього бізнесу в країні», - зазначив Ельбронн.

Експерт також наголосив на тому, що розвиток підприємництва є ключовим фактором для економічного розвитку нації. Для того, щоб забезпечити стабільний і стійкий розвиток бізнесу, необхідно створити сприятливі умови для його функціонування.

Перспективи розвитку підприємництва

За словами Ельбронна, є кілька важливих чинників, які сприятимуть подальшому зростанню підприємництва в Україні. По-перше, потрібно активізувати реформи у сфері підприємництва, спростити процедури реєстрації бізнесу та надавати підтримку малому та середньому бізнесу.

Також, велику роль в цьому відіграє доповнення системи освіти підприємницькими навичками та забезпечення доступу до кредитних ресурсів для розвитку підприємницьких ініціатив.