Норвежець виконав «стрибок смерті» (вражаюче відео)

Український спортсмен Кен Сторнес, який займається аматорськими стрибками у воду зі скелі, знову побив світовий рекорд, стрибнувши у крижану воду з висоти 40,5 метра. Він опублікував відео свого стрибка на Instagram. Сам Сторнес вважає себе останнім вікінгом і зробив це в зимових умовах лише у плавках. Перед стрибком він кинув камінь, щоб розбити лід на воді. Його попередній рекорд був встановлений минулого літа з висоти 31,3 метра.

Спортсмен Майк Херд з Нової Зеландії також встановив світовий рекорд у банджі-джампінгу, зістрибнувши з мосту 941 раз на добу. Він робив стрибки з мосту Харбор-Брідж у Окленді. Гроші, які Херд отримав як винагороду, він пожертвував на допомогу людям з психічними порушеннями.

Нещодавно українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту на чемпіонаті у Будапешті. Вона встановила результат 2.01 метра. Її співвітчизниця Ірина Геращенко посіла друге місце з результатом 1.94 метра. У змаганнях брали участь також олімпійська віцечемпіонка Нікола Оліслагерс, чинна чемпіонка світу Паттерсон та бронзова медалістка Євро-2023 Ангеліна Топич.