Нові вороги Путіна

Почався виборчий штурм Путіна. Виборців закликають об'єднатися проти внутрішнього ворога, який створений ЛГБТ-рухом. Офіційно такого ворога Росія визнала екстремістським.

В Адміністрації президента, здавалося би, вирішили, що геї - найкращі кандидати на роль "ворогів народу". Російське суспільство відстале, передусім маскуліне та під впливом кримінальної субкультури, яка вважає гомосексуалів за нижчу категорію, яку інші зневажають і бояться стати членами.

У Росії такі комплекси та фобії називаються традиційними цінностями. Інших цінностей, завдяки яким можна було б підтримувати народ, не знають. Горілка, балалайка і матрьошка не рахуються. Сім'я в цій країні, яка має рекордну кількість абортів і розлучень, також не уважається. Залишається тільки одна традиційна цінність - ані однієї непорушеної задніці, обережно уникаючи гріха Содома.

За думкою "експертів" з Адміністрації президента, росіяни хвилюються, що геї зможуть насильством або обманом досягти цієї цінності.

Але усе ляхи. Вона, не беручи до уваги свою душу, буде захищена Путіном. Він готовий померти, але не здатися ворогам! З таким планом він йде на вибори.

Також читайте:
  • Росія заборонила ЛГБТ-рух, назвавши його "екстремістським"
  • Пропаганда ЛГБТ? Росіянин заявив до поліції через прапор дитячого садка "Веселий будиночок"