Новим «холостяком» стане військовий, який втратив обидві ноги – ЗМІ

Ветеран війни Олександр "Терен" Будько став учасником реаліті-шоу "Холостяк"

Олександр "Терен" Будько, ветеран російсько-української війни з Рівного, може приєднатися до учасників популярного телешоу "Холостяк". Про це повідомляє видання "Букви".

Будько є автором книги "Історія впертого чоловіка", ведучим свого власного проекту на YouTube про інклюзивність "Відвал ніг". Він є призером "Ігор Нескорених", учасником балетного перфомансу в США та документального фільму Сари Джесіки Паркер, а також стендапером-початківцем і фотомоделлю.

Наразі немає офіційної інформації про початок зйомок, але різні блогери та ЗМІ натякають на те, що вони вже розпочались. Проводиться кастинг на учасниць, які будуть боротися за серце героя. Журналістка Лєна Чиченіна з "Детектор Медіа" відзначила: "Це дуже хороше прагматичне та іміджеве рішення... Саша цікавий чоловік, який має соціально-просвітницьку функцію, і він нагадуватиме глядачам "Холостяка" про війну. У минулому в цьому шоу і його аудиторія не замислювались над цими важливими темами. Крім того, "Холостяк" завжди був російськомовним".

Долі учасників попередніх сезонів "Холостяка" склалося по-різному: Макс Чмерковський, герой першого сезону і суддя проєкту "Танці з зірками", та його дружина Пета Маргатройд вже стали батьками двох дітей, а учасниця іншого сезону, співачка Яна Соломко, не може позбутись іміджу російської співачки.

Раніше учасниця "Холостяка" шокувала історією про переслідування через українську мову в Одесі.