Один з потенційних кандидатів у президенти США від республіканців відмовився від участі в гонці

Тім Скотт, кандидат від Республіканської партії на президентські вибори 2024 року, припинив свою кампанію. Цю новину повідомляє Associated Press.

У неділю ввечері сенатор Тім Скотт оголосив про своє рішення вийти з передвиборчих перегонів. Це сталося всього за два місяці до початку попередніх зборів в Айові, які є першим етапом праймеріз.

Тім Скотт зробив свою несподівану заяву в програмі "Недільний вечір в Америці". Сенатор з Південної Кароліни вирішив вийти з гонки, оскільки його рейтинги в опитуваннях не зростали, і він не досяг успіху на третьому праймеріз.

Незважаючи на те, що Скотт мав найбільший бюджет серед кандидатів, він не зміг зацікавити аудиторію та виділитися серед конкурентів.

Раніше було повідомлено, що колишній віце-президент США та кандидат від Республіканської партії, Майк Пенс, також припинив свою президентську кампанію через слабкі показники в опитуваннях і фінансові проблеми.

Дональд Трамп, колишній президент США, заявив, що після перемоги у виборах 2024 року він швидко врегулює конфлікт між Росією та Україною.