Остапчук виклав фото з волоссям на грудях і згадав "зашквари" колег

Ведучий Володимир Остапчук відреагував на хейт з боку артистів щодо його висловлювання про жінок "10 з 10".

Шоумен видалив попередній допис, у якому доводив, що це його власна думка. У новій публікації звернувся до колег.

"Шановні "колеги", як же я обожнюю обговорювати з вами серйозні проблеми. Поговоримо про ваші? Бо зловтішатися й на цьому підвищувати свій рейтинг за рахунок мене ви вмієте, але про себе так часто забуваєте, на жаль", написав.

Спершу Остапчук згадав співака Володимира Дантеса, який записав сатиричну пісню про нього.

"Чуєш мене, чуєш, а що була за історія півроку тому про "У мене дитяча травма від неголених ніг вчительки" та "Волосся під пахвами це неприколько, це смердить"? Слово "перевзуватися" вам про щось говорить?" запитав шоумен.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Наступною була Маша Єфросініна, яка наголосила, що жінки самі мають право вирішувати, що робити зі своїм тілом.

"Доросла дівчинко, а чи не ви казали, що чоловік обов'язково має більше заробляти? Чи хлопці не подивляться шоу й не почнуть комплексувати через те, що якщо мало заробляють, то їх жінка буде цим докоряти й обговорювати? (як у вашому випадку на всю країну) Ніхто ж нікому нічого не зобов'язаний? Чи вам можна кілька порад роздати?" написав Остапчук.

Крім цього, ведучий звернувся і до блогера Олексія Дурнєва.

"А що по твоїх оцінках дівчат, як "тупа п**да"? До повномасштабно ти у своєму шоу кожну другу нашу дівчину так називав, а зараз, до речі, для чогось тягнеш в інфопростір рососіян. Навіщо будувати на них контент? Щоб ми ніколи про них не забули? І чи "Бісять дівчата, які дивляться всі мої програми й не дають" це не об'єктивізація жінки?" запитав шоумен.

Наостанок, запропонував відкрити рахунок для "голених" і "неголених" і зібрати кошти на дрони для військових.

Раніше Остапчук у своєму подкасті разом з співаком Positiff і блогером Богданом Буше обговорювали волосся на тілі жінок, вагу та целюліт. Він сказав, що "дівчина має бути поголеною всюди" і закликав жінок робити депіляцію. Буше додав: "Без депіляції вона не може бути 10 із 10. А те, що вона вважає сорі".

До так званого флешмобу на підтримку жінок долучилися чимало знаменитостей. Переможниця "Холостяка 12" Катерина Лозовицька на тлі скандалу показала целюліт і розтяжки. Написала, що жінки мають піклуватись про себе, своє тіло та здоров'я. Але не для того, щоб хтось ставив оцінки.