Пентагон повідомив про стан здоров'я Остіна після госпіталізації

Міністр оборони Сполучених Штатів Америки Ллойд Остін перебуває на лікуванні у Національному військово-медичному центрі Волтера Ріда в Бетесді.

Про це повідомив Пентагон.

Остін перебуває в хорошому стані, сказали.

"Він підтримує зв'язок зі своїм старшим персоналом і має повний доступ до необхідних засобів безпечного зв'язку та продовжує стежити за повсякденними операціями Міністерства оборони по всьому світу", - сказав речник Пентагону Пет Райдер.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Райдер додав, що Остін отримав усю оперативну інформацію від командувача Центрального командування США генерала Еріка Курілли та голови Об'єднаного комітету начальників штабів генерала Сі К'ю Брауна-молодшого.

"Наразі ми не маємо конкретної дати його (Остіна. - Gazeta.ua) виписки з лікарні", - сказав речник Пентагону.

Ллойд Остін госпіталізований з інфекцією сечовивідних шляхів

Цього тижня стало відомо, що Ллойда Остіна госпіталізували 1 січня з інфекцією сечовивідних шляхів після грудневої хірургічної процедури для лікування раку передміхурової залози. За словами медиків, рак виявили на ранній стадії, і прогноз лікування є чудовим.

Ллойд Остін - американський воєначальник, генерал армії США, міністр оборони США з 21 січня 2021 року. У 2016 році він залишив військову службу. До того з 2013 року обіймав посаду командувача Центрального Командування Збройних сил США.