Під дощем у прифронтовій зоні: Актор Коллінз побачив, як розміновують територію України

Під дощем у прифронтовій зоні: Актор Коллінз побачив, як розміновують територію України

Актор Міша Коллінз і режисер Даріус Мардер відвідали центр ДСНС у Сумській області

Американський актор та амбасадор фандрейзингової платформи United24 Міша Коллінз разом з режисером Даріусом Мардером відвідали один з центрів ДСНС у Сумській області, де їм показали процес розмінування територій. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Учора Міша Коллінз опублікував у соцмережах твіт та відео, де він повідомив про свої наміри відвідати прифронтову територію. Як виявилося, актор відвідав Сумську область, щоб побачити процес розмінування.

Гостей ознайомили з наземним та підводним розмінуванням місцевості й водоймищ, а також обстеженням територій за допомогою машин механізованого розмінування і мінно-пошукових собак.

Фахівці із протимінної безпеки розповіли про регулярне інформування громадян різних категорій щодо безпечної поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Актор прокоментував побачене разом з працівниками ДСНС, сказавши: «Я вражений українською стійкістю».

Зазначається, що метою Міші Коллінза в Україні є допомога українцям у швидкому розмінуванні територій від «небезпечного залізяччя». Для цього актор уже розпочав збір коштів на придбання піротехнічної машини для гуманітарного розмінування.

Нагадаємо, 21 травня актор з серіалу «Надприродне» та амбасадор платформи United24 у напрямку «Гуманітарне розмінування» Міша Коллінз прибув до Києва, про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Зірка серіалу «Надприродне» у свій день народження звернулася до своїх прихильників з проханням зробити цінний подарунок для України.

Читайте також:

  • Понад 30 світових зірок звернулися до українців у роковини повномасштабного вторгнення
  • Голлівудський актор Міша Коллінз відвідав Ірпінь та Чернігівщину

Читайте також: