Помітно подорослішала: як змінилась співачка Ассоль і чим вона займається

Співачка Катерина Гуменюк, яку всі знають як Ассоль, стала популярною ще в дитинстві.

Тривалий час про зірку нічого не було відомо. Пізніше, Гуменюк взяла участь у Нацвідборі Євробачення та випустила кліп, пише Апостроф.

За словами Гуменюк, паузу в творчості вона взяла, аби "не втратити себе".

"Я продовжувала займатися вокалом, продовжувала слухати музику, писати вірші. Перестала якийсь час займатися публічним життям, публічними виступами", розповідала.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Важливу роль у творчій кар'єрі Ассоль відіграв співак та продюсер Дмитро Клімашенко, який виступив автором її пісень та зайнявся продюсуванням альбому. Співачка повернулася на сцену з новим репертуаром у стилі RB.

У 2012 році Гуменюк брала участь у третьому сезоні талант-шоу "X-Фактор". У 2016 році вона пробувала свої сили у вокальному шоу "Голос країни".

Наприкінці 2019 року співачка виступала під ім'ям katya, але пізніше повернула псевдонім Assol.

Співачка заміжня за бізнес-аналітиком Артемом Тараненком. Весілля відбулося у 2019 році. Зірка була одянена в сукню за $26 тис.

Ведучими на весіллі були Катерина Осадча та Юрій Горбунов. Розважали гостей Тіна Кароль, Вєрка Сердючка та MONATIK.

На початку повномасштабного вторгнення Росії співачка займалася волонтерством. Вона допомагала тваринам, що постраждали від війни. Пізніше Ассоль зникла із соцмереж.

Українська співачка Аліна Гросу офіційно підтвердила, що розійшлася російським актором Романом Полянським.

Якщо раніше артистка уникала відповідей на запитання про її особисте життя, то цього разу вирішила бути відвертою з прихильниками. В Instagram вона повідомила, що нині у неї немає бойфренда і наразі її сердце вільне.

Вперше на розрив стосунків з російським актором Гросу натякнула на початку січня. Тоді співачка зазначила, що у подробиці розриву з колишнім коханим вдаватися не хоче, проте зазначила, що причиною розставання стала публічність їхнього роману