Порошенко купив військові облігації на 156 з половиною мільйонів гривень

Лідер фракції Петро Порошенко зробив інвестицію у військові облігації України на суму 156 млн 537 тис. грн. Військові облігації є інструментом для підтримки Державного бюджету та забезпечення фінансових потреб держави в умовах воєнного стану. Порошенко наголошує, що поки західні союзники розглядають питання допомоги Україні, важливо, щоб ми підтримували нашу армію.

"Перемогу не дарують, її здобувають та вкладають зусилля. Тому мій фонд, разом з Мариною, інвестує 156 537 000 гривень у військові облігації України", написав Порошенко у соцмережах.

"Чому ми це робимо? По-перше, до ухвалення фінансового рішення Євросоюзом і США в січні ми потребуємо коштів для забезпечення військових потреб. По-друге, українські військові облігації, як і вся наша країна, під опікою ЗСУ. Це не тільки найкраща інвестиція для нас, українців, а й для всього світу. Ми маємо бути прикладом для інших. По-третє, у нас є багато військових проєктів, які ми робимо без державної підтримки, але ми також допомагатимемо державі", пояснює Порошенко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Після того, як гроші повернуться від українського уряду, ми будемо інвестувати їх в Україну знову і знову. Ми будемо воювати до перемоги в цій війні. Бо це наш шлях до перемоги. Нам потрібно не просто вірити в ЗСУ, але й робити все можливе, щоб їм допомагати. This is the way", переконаний Петро Порошенко.

Українці тепер можуть купувати військові облігації через систему держпослуг "Дія". Ціна на облігації починається від 900 грн. Коли облігації завершаться, кошти разом зі заробітками будуть перераховані на картку "єПідтримка", повідомляє пресслужба "Дії".