Порошенко повідомив про ще одну втрату в команді

У під час нападу на вугледарському напрямку загинув Сергій Іконніков, наймолодший командир підрозділу 72 ОМБр "Чорні Запорожці", активіст "Європейської Солідарності" та помічник депутата Київради. Він помер у бою у свій 25-й день народження. В останньому пості на своїй сторінці у Facebook Сергій поділився фотографією великої воронки від російського снаряду і написав, що на передовій тривають важкі бої і немає часу на святкування.

"Цей день, який мав бути особливим, виявився найскладнішим за останні місяці. В такій ситуації немає часу на святкування 25-річчя, оскільки... ворог набігає все більше і більше. Здається, що навіть такої воронки недостатньо, щоб закидати всі тіла, які нам зустрічаються останніми днями. Ми тримаємось з усіх сил, хоча дуже важко…", написав Сергій.

"Як боляче… несправедливо, коли вони забирають таких молодих хлопців. Ще вчора ми вітавали Serhiy Ikonnikov з його 25-річчям у месенджері. Його повідомлення залишилися непрочитаними… У той самий день він лише встиг написати у Facebook, що бої на передовій стають жорстокішими, а ворог продовжує наступати. Немає можливості відсвяткувати… В цей день народження Сергій віддав життя за Україну. Я досі не можу повірити… Слава Герою. Ми помстимося цим злочинцям", написав Петро Порошенко.

Підписуйтеся на наш телеграм канал новин - INKORR

Він був справжнім патріотом. До повного вторгення він жив ради України. Сергій Іконніков був активістом "Солідарної Молоді", членом партії "Європейська Солідарність" і магістром права, який захищав свою країну на вулицях і пізніше урядових будівлях після 2020 року. Проте, з 24 лютого 2022 року він брав в руки зброю. Спочатку в 206 батальйоні, Київщина, потім тренування, а потім - на Сході", розповідають друзі Сергія на сторінці "Солідарної Молоді".