Привітання із Днем Національної поліції: листівки, вірші та проза

Привітання із Днем Національної поліції: листівки, вірші та проза

4 липня всі співробітники Національної поліції відзначають своє професійне свято. Цей день приурочений до події 2015 року, коли перші патрульні поліцейські прийняли присягу на Софійській площі у Києві.

На цей день варто згадати про роль, яку відіграє поліція в нашій країні. Правова держава може забезпечити безпеку своїх громадян лише тоді, коли їх права і свободи реалізуються безпекою.

Главком зібрав привітання із Днем Національної поліції у віршах, прозі та листівках.

Привітання у віршах

На варті спокою беззмінноВи стоїте, і кожну митьНа допомогу неодмінноГотові вчасно поспішить.Підтягнуті, в блискучій форміВперед ідете по життю,Життєвих не боїтесь штормів,Несете гідно честь свою.Із Днем поліції щиро вітаю,Хай негаразди обійдуть,Хай радощів не буде краю,Вони натхнення принесуть

***

З Днем поліції, бійці,Свято в вас, в кінці кінців,То ж бажаєм відпочити,Щиро разом порадіти!Ми вас дуже поважаєм,Сил та радості бажаєм,Легко служиться вам хай,Й вдома буде справжній рай!

***

З Днем поліції вітаємІ сердечно побажаємШахраїв усіх зловитиІ за ґрати посадити!

***

Служити в поліції непросто,Немає в ній кіношної краси.Погоні, затримання, допити,Хто з цим впорається? Звичайно, ти!Нехай багато хто зараз поліцію лають,Поки в ній є такі ж як ти,Ми можемо спати спокійно, точно знаю,Зі святом, друже! Нехай здійсняться мрії усі!

***

Нашу доблесну поліціюЗі святом ми вітаємо.Честі, вдачі і наснагиМи вам побажаємо.Хай сила, міцність і відвагаШагають поруч кожен день.Хай служба ваша іде гладко,Нових вам звершень та ідей!

***

З днем поліції вітаюНаших всіх захисників.Служби легкої бажаю,Позитиву без причин.Вдячність вам за силу, мужність,Вашу працю кожен день.Доля хай відсипле щастяПід зав’язку до кишень.

Побажання в прозі

Сьогодні ми вшановуємо не лише ваш професіоналізм, а й людяність, яку ви проявляєте в складних моментах. Ви стоїте на захисті наших громадян, ризикуючи своїм життям. Ви допомагаєте тим, хто потребує допомоги. Ви будуєте довіру між поліцією та населенням. Ви є героями нашого часу!

***

З Днем Національної поліції України! Дякуємо вам за захист наших вулиць, порядку та спокою нашої країни. Бажаємо вам міцності в нелегкій службі. Бережіть себе та народ!

***

З Днем поліції! Бажаю вам успіху, міцного здоров'я та великих досягнень у вашій роботі. Благополуччя вашим рідним. Ви гідні поваги та подяки!

***

Вітаю з Днем поліції! Бажаю вам легкої служби, поваги від колег та начальства, спокою на вулицях. І, звичайно, нехай скоро настане мир!

***

Вітаю вас з Днем поліції. Бажаю вам завжди бути на посту безпеки країни та міста, не знати промахів і поразок. Бажаю щастя, достатку і успіху!

***

З Днем поліції вітаю вас! Нехай завжди поруч буде удача, сміливість та сила, а кожен день принесе нові перемоги. Бажаю успіху вам у всіх справах і особистому житті!

***

Вітаю з Днем поліції. Бажаю, щоб вашу працю цінував народ, завжди відчував опору та надію на справедливість. Бажаю міцного здоров'я та сталевих нервів.

Яскраві листівки

Читайте також: