Простіше не стане, але Україна переможе - Зеленський звернувся до українців

Україна успішно перемогла російського агресора і картинка цієї перемоги стала більш чіткою. У своєму зверненні, президент Володимир Зеленський наголосив, що хоч і ворог був складним, Україна стала ще сильнішою і продовжуватиме таким залишатися. Зеленський заявив, що метою України є остаточно перемогти Російську імперію і забезпечити, щоб вони більше не вторгатимуться на українську землю. Водночас, Україна не зупиняється і продовжує розвивати оборонно-промисловий комплекс.

Президент особливо вдячний воїнам, які відстоюють нашу країну. Він затворив своє звернення словами "Слава всім нашим воїнам. Хлопці, я дякую вам за кожну знищену російську позицію. Слава всьому нашому народу. Слава Україні".

Сьогодні президент зібрав військовий кабінет у спеціальному форматі, де головнокомандувач ЗСУ, начальник ГУР, голова СБУ і міністр оборони представили звіт про воєнну ситуацію. За останні дні українські війська продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку і ведуть штурмові дії на Бахмутському напрямку. Генеральний штаб ЗСУ повідомив, що українські воїни успішно відбили атаки російських окупаційних військ на трьох напрямках.