Путін вночі відвідав штаб армії РФ у Ростові: пропагандисти показали відео

У ніч на 20 жовтня, Володимир Путін, російський диктатор, відвідав штаб армії РФ у Ростові-на-Дону. Цю інформацію підтверджують російські пропагандистські ЗМІ. Під час свого візиту, Путін зустрівся з начальником генштабу РФ, Валерієм Герасимовим, щоб обговорити план спецоперацій і прийняті рішення щодо воєнної кампанії проти України. Міноборони Росії повідомляє, що об'єднане угрупування військ вже вирішує завдання згідно з планом.

Нагадаємо, що це вже не перший візит Путіна до штабу Російської армії. Останній раз він туди завітав у серпні. Відео поїздки Путіна до Ростова було опубліковано в офіційному аккаунті міноборони РФ. Диктатор також привітав командирів і побажав їм всього найкращого.

Проте останнім часом Путіна все частіше стикаються з панічними атаками та спалахами необґрунтованої агресії. Це привело до занепокоєння його оточення, і вони почали обговорювати можливі сценарії розвитку подій після його смерті. Про це повідомив правозахисник і засновник Gulagu.net, Володимир Осєчкін.