Головна

Росія планує виробляти на заводі в Татарстані 6 тис. «Шахедів» щорічно – The Wall Street Journal

Зображення заводу в Татарстані, на якому виробляються «Шахеді»

Завод в Росії планує щорічно виготовляти 6 тисяч ударних безпілотників

Завод "Алабузі" в Татарстані планує щорічно виробляти 6 тисяч безпілотників типу Shahed. На даний момент він вже успішно поставив 4,5 тисячі таких дронів. Про це повідомляє

Окрім цього, Росія також самостійно виготовляє боєголовки, що допомагає прискорити виробництво зброї.

«Перехід Москви на безпілотники відбувається завдяки використанню тіньових логістичних мереж Тегерана та іранських технологій», - відзначено в статті.

Російські бізнесмени знаходять працівників для заводу в Африці

Спочатку виробництво безпілотників "Альбатрос" здійснювалося студентами з технічних коледжів. Однак, пізніше працівників почали шукати в Африці.

У 2023 році бізнесмени з "Алабуги" орендували зал у школі в Уганді та запропонували кваліфіковану роботу за значно вищою оплатою, ніж на батьківщині, з усіма вигодами.

Україна збила іранський дрон, а США звинуватили Росію у допомозі терористам

Українські військові збили іранський дрон, який використовували російські терористи. Пізніше було виявлено, що члени КВІР навчалися використовувати ці дрони в Криму.

Офіційний представник Білого дому вже заявив, що Росія отримує від Ірану матеріали для будівництва заводу. За супутниковими знімками, підприємство планують розмістити в "Алабузі".

Україна завдала удару по нафтопереробному заводу в Татарстані

Раніше повідомлялося, що Україна завдала удару по нафтопереробному заводу в Татарстані, де знаходиться підприємство з виробництва безпілотників. Таким чином, українські військові нанесли пошкодження третьому за величиною російському заводу.

Читайте також: