Росіяни скаржаться на наліт дронів на Курськ (відео)

Росіяни скаржаться на наліт дронів на Курськ (відео)

15 грудня ввечері в російському місті Курськ прогриміли кілька вибухів. Губернатор Курської області, Роман Старовойт, повідомив про роботу протиповітряної оборони.

У своєму Telegram-каналі очільник області написав: "У небі над Курськом працює протиповітряна оборона. Прошу зберігати спокій!"

Згодом Міністерство оборони Російської Федерації заявило про припинення спроби атаки за допомогою безпілотних літаків. Звичайно, вину за це знову знеслали на Україну.

У російському військовому відомстві уточнили, що безпілотники були літакового типу, і намагались їх збити о 17:30 за місцевим часом.

«За допомогою протиповітряної оборони було знищено два безпілотних літальних апарата над територією Курської області», - йдеться в повідомленні.

У черговий час у Міністерстві оборони РФ додали, що до цього було збито ще чотири дрона.

Нагадаємо, що українські розвідники 18 листопада вразили дві дороговартісні російські радіолокаційні станції в Курській області.

Крім цього, російські Збройні сили заявили, що Україна нібито вдарила по Суджанському району Курської області вночі 16 листопада, через що там перестав бути електрики. 

Раніше в Росії вже заявляли про нову атаку на Курську атомну електростанцію, цього разу з боку Збройних сил України. 

Читайте також: