Сакральні дати, які вплинуть на руйнацію Росії у 2024 році

У 2024 році відбудеться чотири затемнення, які призведуть до руйнації Росії. Про це повідомляє астрологиня Олена Максимова.

Згідно з її словами, перше сонячне затемнення відбудеться 8 квітня о 21.20 і буде супроводжуватися парадом планет. Це подія стане початком кінця для Росії. За весну ми побачимо руйнівні наслідки. Від дня першого затемнення до другого, яке станеться 2 жовтня о 21.50, у нас буде достатньо часу, щоб серйозно нашкодити агресору. Цей період означатиме розпад імперії. Також зазначено сакральні дати, які свідчать про наближення кінця Росії та перемогу України.

У 2024 році очікується ще два місячні затемнення. Перше відбудеться 25 березня о 10.00. Це затемнення впливатиме на Овнів, Терезів, Козерогів і Раків. Друге місячне затемнення спостерігатиметься 18 вересня о 5.35 і зачепить Дів, Риб, Близнюків і Стрільців. У цей час будуть руйнуватися міфи, виявлятиметься правда і доведеться прийняти те, що втрачено. Буде легко позбутися шкідливих звичок і попрощатися з людьми, які роблять життя невитриманим. Обидва затемнення також вплинуть на успіхи українського війська, ворог отримає по заслузі. Втім, війна не завершиться на цьому. Ми продовжимо боротьбу й у наступному році і переможемо у жовтні 2025 року.

Олена Максимова, астрологиня, прогнозує події на 2024 рік та розповідає про те, коли буде наша перемога.