Син українського музиканта впав у кому під час видалення молочних зубів

Музикант Віктор Пашник повідомив про стан свого сина Велеса

Музикант Віктор Пашник повідомив, що його син Велес уже 21 добу перебуває у комі після операції з видалення молочних зубів. Сину Віктора, Велесу, констатовано смерть мозку, про це Віктор розповів на своїй Facebook-сторінці.

Операцію провели у стоматологічному центрі Ori-Dent. Віктор розповів, що дружина разом з Велесом прийшли до центру, щоб видалили два молочних зубчики. Пропонували провести операцію під загальною анестезією.

«За деякий час після початку операції, дружина почула метушню в операційній, туди почали збігатися медичні працівники, приблизно через 20 хвилин приїхали дві бригади невідкладної допомоги. До дружини вийшов медичний директор ТОВ «ОРІ ГРУП», який повідомив, що під час операції в дитини сталася зупинка серця, яке лікарям вдалося запустити, і що дитину переводять в реанімаційне відділення ВП «Лікарня святого Миколая» КНП «ТМО №1 м. Львова»», – розповів Віктор.

Пізніше батьки дізналися, що ситуація критична, і що мозок дитини мертвий. Життя Велеса підтримують лише апарати.

У заяві Віктора сказано, що порушена кримінальна справа щодо неналежного надання медичної допомоги сину, а також проводиться досудове розслідування. Музикант закликав увагу органів влади й звернувся до батьків з проханням бути пильними при виборі лікарів для своїх дітей.

Нагадаємо про інший інцидент з маленькими дітьми

У Києві правоохоронці розкрили факти знущань та катування дітей у приватному дитсадку.