Синоптики на завтра оголосили штормове попередження

У середу, 29 листопада, по всій Україні оголошено штормове попередження через небезпечні погодні умови. За прогнозами «Укргідрометцентру», у західних областях країни очікується хуртовина та ожеледиця на дорогах.

Згідно з повідомленням, в Україні 29-го листопада швидкість вітру досягатиме 15-20 м/с, а місцями в південних областях можуть бути пориви до 25 м/с.

Вонароді, у Закарпатській, Львівській, Волинській та Рівненській областях значна кількість снігу. Також вночі та вранці у Житомирській, Київській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській областях та вдень в Сумській та Харківській областях очікуються значні дощі та мокрий сніг, що може призвести до налипання мокрого снігу та створення ожеледь на дорогах.

Крім цього, в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Кіровоградській та Дніпропетровській областях вночі та вранці очікуються значні дощі. У зв'язку з цим по всій країні оголошено І рівень небезпечності, жовтий.

Варто зазначити, що найближчим часом до України наближатимуться ще два циклони. Перший циклон принесе сніг та сильний вітер, а другий супроводжуватиметься відчутним потеплінням.