Сьогодні відзначається День працівників дипломатичної служби України

Сьогодні, 22 грудня, відбувається відзначення професійного свята українських дипломатів, співробітників дипмісій, посольств та консульств України.

Це свято було встановлене президентським указом від 21 листопада 2005 року з урахуванням важливої ролі працівників дипломатичної служби України в підтримці співпраці з міжнародним співтовариством, захисту прав громадян та юридичних осіб України за кордоном. Цей день відзначається щорічно 22 грудня.

Дата для цього свята була обрана не випадково - саме цього дня 1917 року було створено Генеральний секретаріат міжнародних справ Української Народної Республіки.

Привітання для українських дипломатів

Вітаю з Днем працівників дипломатичної служби України та бажаю завжди бути професіоналами у своїй справі, не губитися в ситуаціях та завданнях, і знаходити вірний шлях до особистого і державного благополуччя.

***

Вітаю з Днем працівника дипломатичної служби України. Нехай з роками роботи ви залишаєтесь стійкими, терплячими, інтерес до своєї роботи не вичерпується, а вирішення конфліктів завжди знаходиться в ваших руках. Бажаю успіхів у всіх справах, гармонії життя та прихильності долі.

***

З Днем працівника дипломатичної служби України. Бажаю вам витримки, великих успіхів та віри у себе. Нехай ваша робота завжди буде плідною і відкритою, і ви зумієте встановити гарні стосунки та знайти компроміси. Бажаю порозуміння з колегами та успішної діяльності.

***

Вітаю з Днем працівників дипломатичної служби України! Бажаю завжди мати можливість та бажання знаходити спільну мову з будь-яким партнером. Нехай в Україні панує мир! Бажаю успіхів у роботі, щасливих подорожей та повного задоволення в житті.

***

З Днем дипломатичної служби України вітаю й бажаю завжди знаходити рішення для будь-якого завдання, уникати конфліктів, бути сторожем миру та лояльності до своєї країни, та ніколи не втрачати доброту та справедливість. Бажаю успіхів у роботі, здоров'я та щастя в житті.

Листівки до Дня працівників дипломатичної служби України

Нагадуємо, що 30 грудня також відзначаються День соди та Фестиваль величезних змін в останню хвилину.

Читайте також:

  • Посол Микола Нагорний: У Єгипті ми протидіємо спробам РФ купувати зброю і продавати крадене зерно
  • Новий посол України в Угорщині: Після перемоги треба дозволити подвійне громадянство
  • Посол України в Аргентині: Росіяни кажуть, що тікають сюди від війни. Від якої-такої війни?!
  • Український посол у Південній Африці - про криваві діаманти та ймовірність арешту Путіна
  • "Хорвати роблять усе дуже тихо". Посол Кирилич про санкції, російські яхти і допомогу Україні