Спортсмен таємно залишив збірну України в Європі, щоб уникнути мобілізації

Учасник риболовного чемпіонату, Артур Білан, вирішив залишитися в Італії після закінчення Чемпіонату світу. Чинний лідер команди, Данило Лясов, розповів про це на своїй Facebook-сторінці, зазначивши, що Артур прийняв таке рішення після неудачного виступу на змаганнях, під час яких інші учасники команди відпочивали перед поверненням додому.

Данило Лясов коментував рішення Артура як "важке" і висловив занепокоєння стосовно можливих наслідків повернення. Він також розповів про те, що Артур не має можливості "вирішити питання" з двома повістками, з якими він зіткнувся.

Білан виразив своє занепокоєння з приводу можливого розлучення з братом і зазначив, що вони не бачилися довгий час. Він також зазначив, що хоче, щоб його дружина з маленькою дитиною не переживали постійний стрес.

У листуванні Артур повідомив, що збирається залишитися в Європі, щоб зустрітися з братом і жити там.

Крім цього, відомо, що 19-річний футболіст з команди "Шахтар" U19, Олександр Роспутько, теж не повернувся до України після поїздки до Бельгії на футбольний матч. Він видалив свої соціальні мережі і перестав відповідати на дзвінки.