Тіна Кароль у металевому корсеті знялась для світового глянцю

Співачка Тіна Кароль знялася для португальського номеру журналу Vogue.

Стилісти підібрали артистці незвичний образ. Знаменитість одягла елегантний чорний костюм, який складався з жакета та довгої спідниці. Образ завершила металевим корсетом.

У інтерв'ю Кароль розповіла про новий хіт One Nation Under Love, який записала з Даян Воррен.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Пісня стала символом єдності довкола України на світовій арені, як у соціальному, так й у політичному плані. У музичному сенсі це складна пісня, вона вимагає потужного вокалу, музичної грамотності та здатності підтримувати вокальний тон від початку до кінця. Проте для мене це не лише цікавий творчий досвід, а й можливість поговорити зі світом про Україну, використати м'який, але відомий вплив культурної дипломатії. Ми маємо постійно пояснювати за кордоном, що Україна не є ворогом, що на нас напали та що це масштабне вторгнення в нашу державу бо агресор не спить і робить проти нас свою підступну пропаганду", сказала зірка.

Нагадаємо, трек One nation under love або "Одне сецебиття" Кароль презентувала до Дня Незалежності. Пісню написала американська композиторка Даяна Уоррен. Кароль назвала пісню соціальною та присвятила її Україні. До синглу One Nation Under Love увійшли дві версії пісні англійською та українською мовами.