Три знаки-магнати: чиї життя круто зміниться на краще

24 жовтня відзначається День ділових прагматичних людей. Головна ідея - краще діяти, ніж мріяти. Про це розповіла астрологиня Олена Максимова у своєму інтерв'ю для Gazeta.ua.

За словами астрологині, цей день не найкращий час для розробки нових проектів. Рекомендується зосередитися на роботі над вже існуючим бізнесом. Найважливіші зустрічі та перемовини краще запланувати на вечірні години, оскільки вранішні співрозмовники можуть бути малопримиренницькими. Перша половина робочого дня зазвичай несприятлива для розпочатку чогось нового. Також варто утриматися від придбання нерухомості або нової техніки, відкласти перше побачення та не шукати нових знайомств, оскільки люди можуть зосередитися на недоліках. Щодо лікування, рекомендується перенести початок нового курсу на середу. Цей день обіцяє покращення життя для Тельців, Риб та Скорпіонів.

Розглянемо кілька рекомендацій для різних знаків зодіаку на жовтень:

  • Овнам варто взятися за волонтерство, навіть без особливої нагоди. Виготовлення окопних свічок та рукавиць для військових може бути чудовим варіантом.
  • Тельцям доведеться зробити важкий вибір між тим, що вони люблять і більш високооплачуваною роботою. Варто довіритися долі, адже те, що має бути, прийде само.
  • Близнякам належить очікувати приємний сюрприз вечором. Вони можуть зустріти давніх знайомих, яких не бачили давно. Також отримають обнадійливі звістки від друзів і родичів, які перебувають на передовій.
  • Ракам слід утримуватися від змін у особистому житті та уважно спостерігати за тим, що відбувається навколо. Не розкривайте свої плани на майбутнє нікому.

Це лише кілька прикладів порад для окремих знаків зодіаку на кінець жовтня. Загалом, цей тиждень відкриває великі можливості для багатьох людей. Згідно з астрологами, п'ять найбагатших знаків зодіаку - Тельці, Риби, Скорпіони, Козоріги та Діви. Тому варто скористатися цим часом для розвитку та зростання.

Якщо ви бажаєте отримувати останні новини, підписуйтеся на наш телеграм канал.