У деяких регіонах можливі дощі: як зміниться погода 7 жовтня

У суботу, 7 жовтня, в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Не передбачається значних опадів, але в північній та північно-східній частині країни можливі невеликі дощі. Український гідрометеоцентр повідомляє про це.

Швидкість вітру буде 7-12 м/с з південно-західного напрямку, за винятком Закарпаття та південно-східних областей, де очікуються пориви вітру 17-22 м/с.

Температура повітря становитиме +14... +19℃, з винятком південної частини, Закарпаття та деяких районів Прикарпаття, де температура може піднятись до +18... +23℃. В горах Карпат очікується +5... +10℃.

На Київщині та в столиці буде хмарно з проясненнями і можливим невеликим дощем. Швидкість вітру буде 7-12 м/с з південно-західного напрямку, а пориви вітру досягатимуть 17-22 м/с. Температура становитиме +14... +19℃, а в Києві вона коливатиметься між +15... +17℃.

Вихідні дні в Україні будуть різнопогодними і змінними. У суботу, 7 жовтня, на півночі країни, а також у Волинській, Рівненській та Харківській областях пройде атмосферний фронт, що призведе до збільшення хмарності і появи невеликих дощів.

На інших територіях України буде сухе повітря.