Пограбував аптеку і втік: у Вінниці поліцейські менш ніж за годину затримали зловмисника

Працівники відділу поліції № 2 Вінницького райуправління затримали вчора жителя Чернігова, який пограбував один з аптек міста Вінниця. Житель Чернігова викрав декілька упаковок пігулок і втік. За цей злочин йому загрожує до 10 років ув'язнення. Про це повідомили в поліції Вінницької області.

20-річна продавчиня аптеки звернулася в поліцію з повідомленням про крадіжку. Злодій викрав продукцію з прилавка і швидко втік.

Менш ніж за годину правоохоронці встановили та затримали підозрюваного. Ним виявився 40-річний житель Чернігова.

Правоохоронці повідомили підозрюваному про його злочин і про те, що йому загрожує до 10 років ув'язнення. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

В Києві була розкрита справа про групу юнаків, які планували серію злочинів. Двом фігурантам оголошено про підозру у вчиненні грабежу із застосуванням насильства. За це їм загрожує до 10 років ув'язнення. Про це повідомили правоохоронці Києва.

Місцевий житель звернувся в поліцію з повідомленням про те, що його 16-річного сина побили і пограбували. Злочин був розкритий завдяки спільної роботи оперативників, поліцейських, слідчих та аналітиків.

За три роки один пенсіонер зі Сполучених Штатів пограбував 16 відділень банків і викрав мінімум $160 тис. Про це повідомляє німецьке видання Bild. Чоловіка розшукує Федеральне бюро розслідувань (ФБР).

Літній злочинець діяв протягом трьох років. Він викрадав гроші у банках Південної Каліфорнії. Він завжди тримав при собі зброю в коричневому портфелі та приховував обличчя за капелюхом та окулярами. Співробітник одного з банків помітив дивний колір шкіри злочинця, і підозрили, що він насправді молодий, а не старий. ЗМІ називають його "старий дивак-бандит".