У Кропивницькому горить підприємство з виробництва лакофарбової продукції (фото)

Пожежа на підприємстві у Кропивницькому

У Кропивницькому сталась пожежа на підприємстві з виробництва лакофарбової продукції. Рятувальники займаються гасінням вогню, про це повідомила Суспільному речниця служби ДСНС в області Оксана Мачак.

Поблизу міста, на дорозі в напрямку Умані видно великий стовп диму. Рух транспорту перекритий, повідомила кореспондентка Суспільного Олена Жикалова.

Начальник ОВА Андрій Райкович підтвердив, що «пожежа не пов’язана з військовою агресією».

Оксана Мачак повідомила, що рятувальники отримали виклик о 13:25. Наразі на місці працюють дев'ять одиниць техніки та понад 30 рятувальників. З'ясувалося, що горить місткість з рідинами на території резервуарного парку підприємства. Наразі немає інформації про постраждалих.

Пожежа сталась на вулиці Перша Виставкова. Очевидець Любов Магда розповіла, що була вдома і побачила дим з вікна. Вона пояснила: «Я не почула вибуху. Вийшла на вулицю, там казали, що горить завод «Хімрезерв». 

Пожежа на заводі в Берліні

У Берліні сталась пожежа на металургійному заводі компанії Diehl, яка займається виробництвом систем ППО Iris-T. Про це повідомляє Berliner Zeitung.

За інформацією місцевих служб, пожежа почалась сьогодні вранці на першому поверсі одного з приміщень заводу. Вогонь швидко поширився на верхні поверхи та дах, який частково обрушився. Жодними зусиллями пожежу не вдається загасити третю добу.

Пожежа на м’ясокомбінаті в Харкові

4 травня російський ракетний удар спричинив пожежу на м’ясокомбінаті у Харкові. Відео з наслідками опублікував генеральний директор підприємства та депутат Харківської облради Олександр Скорик. За даними ДСНС, площа пожежі становить приблизно 4 тисячі квадратних метрів.

Зруйноване підприємство ТОВ «МК М’ясний» було засноване більше 20 років тому.