У лікарні помер чемпіон світу з кікбоксингу Сергій Лисюк, який підірвався на міні

Чемпіон кікбоксингу Сергій Лисюк, який був відомий як чемпіон України та світу, покінчив життя самогубством внаслідок отриманих травм на фронті. Федерація кікбоксингу України ISKA Ukraine повідомила, що уродженець Чернігівщини підірвався на міні під час виконання бойових завдань на Донецькому напрямку.

Несприятлива ситуація призвела до ампутації ноги спортсмена, проте йому не вдалося врятувати життя. Цю інформацію підтвердив факультет фізичного виховання НУЧК імені Т.Г. Шевченка, де Лисюк закінчив навчання як кікбоксер.

Блок галереї

Перед початком війни Сергій Лисюк працював старшим викладачем на кафедрі фізичної підготовки в Академії Державної пенітенціарної служби. Проте, починаючи з початку російської агресії, він приєднався до територіальної оборони і потім брав участь у боях на Донбасі. У нього була сім'я - він був одружений та виховував сина.

Варто зазначити, що Сергій Лисюк був заслуженим майстром спорту України і багаторазовим чемпіоном Європи та світу.

Як раніше повідомлялося, Сергій Лисюк, багаторазовий чемпіон України та світу з кікбоксингу, підірвався на міні, виконуючи бойове завдання на Донецькому напрямку. Його поранили внаслідок вибуху, і йому знадобилася ампутація ноги.