У Львові чоловік похизувався 9-річною донькою за кермом. Його знайшла поліція

Чоловік посадив неповнолітню дитину за кермо і зняв це на відео

У Львові чоловік поставив неповнолітню дитину за кермо авто і опублікував відео в соцмережах. Затримали цього чоловіка правоохоронці. Про це повідомив Олексій Білошицький, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції.

Відео, яке записав цей чоловік, стало популярним в соцмережах. На ньому видно, як дівчинка кермує автомобілем по вулиці міста.

«Ось так, хлопці, потрібно жити: щоб я сидів спокійно збоку, а моя 9-річна донька водила мене додому. Ось такий рівень», - каже чоловік на відео.

Поліція Львівської області встановила особу автора відео й склала протокол.

«Ймовірно, автор вважав, що це круто і смішно «жити таким способом». Але більшість правосвідомих громадян це засудила. І це було закономірним», - прокоментував Білошицький.

Патрульна поліція склала протоколи за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) та ч. 2 ст. 126 (передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Нагадаємо, у Дніпропетровській області правоохоронці повідомили про підозру мешканці Кам'янського за сексуальне насильство та виготовлення порнографії з її 8-річним сином.

Також варто згадати, що 16-річний юнак спровокував конфлікт із групою молодих людей, що відпочивали біля нього. Спочатку агресор побив хлопця, а коли 18-річна дівчина заступилась за нього, він вдарив її ножем у живіт. За це йому загрожує до 8 років позбавлення волі.