У Львові прогриміла серія вибухів: деталі від влади

Вибухи в Львові та Дублянах: уламки безпілотників потрапили в цивільні об'єкти

1 січня вранці у Львові сталося кілька вибухів, про це повідомив мер міста Андрій Садовий. Уламки ворожого безпілотника потрапили в один з цивільних об'єктів.

«На місці вже є пожежники. Не нехтуйте тривогою», – сказав Садовий.

Крім того, було зафіксовано падіння уламків безпілотника "Шахед" в Дублянах, що спричинило загоряння даху гуртожитка. На місці події працюють пожежники, про потерпілих наразі нічого не відомо.

За попередніми даними, ніч на 1 січня росіяни здійснили атаку безпілотниками на Львівську область. В результаті в одному з музеїв Львова сталася пожежа, а також загорілася музейна споруда Романа Шухевича в Білогорщі.

Попередня причина цих пожеж – уламки безпілотників. На місце подій виїхали представники ДСНС, повідомлень про постраждалих поки немає.

Ударні безпілотники атакували Одесу: є постраждалі

Також ніч на 1 січня російські загарбники здійснили атаку безпілотниками на місто Одесу. У результаті були зафіксовані попадання уламків збитих дронів в житлові будинки різних районів міста, що спричинило пожежі.

Внаслідок цих атак постраждали дев'ять людей, одна людина загинула, троє отримали поранення та були госпіталізовані. Інші мешканці отримали медичну допомогу на місці події.