У передмісті Вашингтона вибухнув будинок, коли поліція хотіла провести обшук

Уночі вівторка, 5 грудня, в одному з житлових будинків у передмісті Вашингтона стався сильний вибух. За інформацією BBC, поліцейські намагалися здійснити обшук, але мешканець будинку почав стріляти з ракетниці.

Місцеві жителі розповіли в соціальних мережах, що почули гучний вибух увечері. Поліція пізніше підтвердила, що підозрюваний випустив декілька пострілів перед тим, як стався вибух.

Наразі невідомо, чи був підозрюваний поранений або затриманий.

Один з свідків відзначив у соцмережі, що помітив кілька спалахів перед вибухом та висловив припущення, що були запущені ракети.

Поліцейські повідомили, що офіцери, які працюють на місці події, отримали легкі поранення, але госпіталізація нікому не знадобилася. Пожежники з Арлінгтона продовжують гасити полум'я.

До цього часу немає інформації про кількість постраждалих чи поранених, окрім правоохоронців.

Раніше повідомлялося про вибух на кордоні між Канадою та Сполученими Штатами Америки біля Ніагарського водоспаду. Також, 8 листопада, на хімічному заводі в Техасі стався вибух і почалася сильна пожежа. Зазначений завод виробляє розчинники для клею та рідини для зняття фарби, і має зберігати хімічні речовини, які є токсичними та можуть завдати серйозних пошкоджень.