У США 4-річний хлопчик знайшов пістолет на майданчику і вистрелив в себе

У Лас-Вегасі чотирирічний хлопчик потрапив до лікарні після того, як знайшов пістолет на дитячому майданчику і випадково вистрілив. Цю інформацію повідомляє Guardian.

За даними поліції, хлопчик, якому ще не виповнилося п'ять років, виявив вогнепальну зброю, підняв її і випустив постріл. В даний час він перебуває в лікарні у важкому стані.

Органи правопорядку затримали підозрюваного, який викинув зброю на майданчику. Поліція стверджує, що затриманому ще не виповнилося вісімнадцяти років.

Підліток уникнув поліцейського з громадського транспорту, перестрибнув через стіну та потрапив на дитячий майданчик, куди й викинув пістолет. Попереду цього хлопчик посварився з чоловіком у автобусі, взяв пістолет і вистрелив у нього. Потерпілий також знаходиться в лікарні.

Поки що правоохоронці не знають, які звинувачення будуть пред'явлені підлітку. Поліційний департамент консультується з окружною прокуратурою щодо можливості пред'явлення обвинувачень йому як дорослому.

Нагадаємо, в США відбулися масові стрілянини під час святкування Хелловіну.

Як повідомлялося раніше, у ніч з 25 на 26 жовтня невідомий особа влаштувала масову стрілянину в місті Льюістон, штат Мейн, США. Внаслідок цього загинуло щонайменше 22 людини, а від 50 до 60 були поранені.