У США автомобіль в'їхав у кортеж Байдена

У США автомобіль в'їхав у кортеж Байдена

Увечері 17 грудня в неділю, автомобіль, якого невідомий водій, став учасником пригоди з кортежем Джо Байдена, президента США. Інформацію про це надала агенція Reuters.

Інцидент трапився близько 20:00 місцевого часу у місті Вілмінгтон. Одна з очевидниць повідомила, що автомобіль зіткнувся з одним з позашляховиків охоронного конвою президента Сполучених Штатів.

Джо та Джил Байдени пішли з будівлі, коли трапилася аварія, при якій автомобіль наїхав на один з позашляховиків у президентському конвої. В цей час Байден відповідав на запитання журналістів.

Агенти Федеральної служби безпеки США оточили водія, який призвів до ДТП, перекривши рух на дорозі, достали зброю і направили на нього. Потім охоронці супроводили Байдена до його автомобіля.

Аварія сталася після зустрічі президента США та його дружини Джилл з членами передвиборчої команди у їх виборчому штабі. Вони повернулися до свого будинку та перебувають у безпеці.

13 грудня Палата представників Конгресу США розглянула і затвердила офіційний дозвіл на проведення поточного розслідування стосовно процедури імпічменту президента Джо Байдена. 

Представники Палати, які перебувають у республіканському більшості, проголосували за це рішення, незважаючи на відсутність доказів щодо незаконних дій президента.

Читайте також: