Учасниця "Супермами" розказала, як чоловік зламав їй ногу, щоб виїхати за кордон

Учасниця проекту "СуперМама" Вікторія розповіла, як її чоловіку вдалося виїхати за кордон. Для цього він зламав ногу своїй дружині.

Жінка пізно повернулася додому з караоке, де відпочивала з подругами. Вдома відбувся скандал, який завершився плачевно.

За словами Вікторії, чоловік руками зламав їй ногу. А коли вона почала кричати від болю - не повірив їй. Більше того, дав телефон, щоб вона сама викликала швидку.

Чоловік усвідомив скоєне, після того, як жінці зробили операцію. На рентгені виявили, що багато кісток було роздроблено. Зараз у її нозі титанова пластина та спиці з гвинтами.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Віка пробачила чоловіка, а згодом пара виїхала до Польщі. Оскільки жінка на той момент ще була недієздатною, її чоловік виїхав з нею з України, як опікун маленької дитини.

"Тобто, якби не вся ця ситуація з ногою, то ми не виїхали б за кордон всією родиною", - сказала вона.

Супермама - українське психологічне сімейне реаліті-шоу. Щотижня чотири матері з різними підходами до виховання змагаються за звання "супермами". Протягом тижня вони відвідують оселі одна одної, дивляться на настрої в родини, на те, як конкурентка виховує своїх дітей, як вона реалізувалася, наскільки вона хазяйновита, а потім виставляють одна одній бали від 0 до 10 у категоріях: "хазяйновитість", "самореалізація", "виховання дітей".

В кінці програми, суперниці дивляться на оцінки, які їм поставили конкурентки, а ведучий програми Дмитро Карпачов віддає свої 10 балів одній з учасниць, яку він вважає кращою, і яка в результаті стає супермамою. Переможниця проекту в якості призу отримує браслет та подорож.