Удар по Одещині: рятувальники працюють на місці влучання (фото, відео)

На Одещині 11 людей отримали поранення внаслідок обстрілів з боку армії РФ. Також зафіксовані пошкодження цивільної інфраструктури, про це повідомляє ДСНС.

Одеська область стала ареною обстрілів, які спричинили займання легкового автомобіля та господарської споруди. До пошкоджень зазнали 11 будівель, які знаходяться поруч з обстріляними областями.

За попередніми даними, в результаті обстрілів постраждали 11 людей, з них троє – діти. П'ять постраждалих з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані після огляду медичним персоналом. З них троє – це діти.

На місці події було встановлено мобільний пункт обігріву, працівники ДСНС надають допомогу постраждалим та мешканцям. Також Червоний Хрест організовує доставку їжі та теплих речей.

Блок галереї

У ніч на 14 грудня Одещину було атаковано безпілотниками ворога. Зокрема, Повітряні сили повідомляли про загрозу для Ізмаїльського району.

Нагадаємо, що в Одесі ввечері 13 грудня сталося кілька вибухів під час повітряної тривоги. Повітряні сили ЗСУ попередили про групу "Шахедів", яка рухалася в напрямку Одеси.