"Україна буде сильнішою" ‒ Зеленський сказав про плани на осінь

Влада планує потужні заходи для посилення держави.

Україна буде сильнішою. Про це сказва президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Провів сьогодні кілька підгтовчих нарад. Ще у цьому місяці ми плануємо потужні заходи для посилення держави і вже працюємо над змістовним наповненням жовтня та листопада. Україна буде сильнішою", ‒ сказав президент.

"Україна матиме більше можливостей для свого захисту", ‒ заявив Зеленський.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Хоч би що відбувалося у світі, хоч би якими були зовнішні умови, ми з вами маємо пам'ятати: лише наші умови, лише наше внутрішнє ставлення до України, до свободи, до наших цілей визначає те, коли ми досягнемо нашої мети. Головної мети перемоги України", ‒ сказав президент.

Зеленський сказав про окремі доручення усім, хто займається міжнародним напрямом.

"Нашим воїнам потрібно більше інструментів, щоб знищувати і російські ракети, і "шахеди" та інші ударні дрони, і російську авіацію", ‒ заявив Зеленський.

"І я вдячний усім у світі, хто вже допомагає та готовий збільшити допомогу нашій державі саме такими засобами, які здатні забезпечити більше захисту від російського терору", ‒ сказав президент.

Сьогодні Кабінет міністрів призначив трьох заступників міністра оборони Рустема Умєрова. Міністр заявив про перезавантаження відомства та впровадження якісних змін.

Цього тижня ЗМІ повідомили, що з США надіслали листа прем'єр-міністру та Офісу президента із рекомендаціями щодо реформ.