Головна

Українцям підказали, як оновити військово-облікові дані без візиту до ТЦК через ЦНАП

Оновлення військово-облікових даних через ЦНАП

Мінцифра запустило нову систему для доступу до електронного кабінету військовозобов'язаних

Міністерство цифрової трансформації України розробило нову систему, яка дає можливість українцям отримувати доступ до свого електронного кабінету військовозобов'язаного без необхідності відвідувати Територіальні центри обслуговування громадян.

Про це повідомляє "

Завдяки новій системі, українці можуть отримати доступ до свого електронного кабінету шляхом надання актуальних даних про себе в Центрах надання адміністративних послуг. Після внесення даних адміністратор ЦНАПу автоматично підтягує інформацію до електронної системи "Оберіг".

Крім того, кожен заявник отримує витяг з печаткою та підписом адміністратора ЦНАПу про актуалізацію даних.

Представники Мінцифри наголосили на тому, що ця система доступна у всіх Центрах надання адміністративних послуг по всій території України. Вони також підкреслили, що нова система має декілька переваг, серед яких зручність, економія часу, безпека та захист даних.

Для оновлення своїх даних у Центрах надання адміністративних послуг потрібно мати при собі паспорт, ІПН та номер телефону. Зокрема, потрібно оновити дані про фактичне місце проживання, номер телефону та електронну адресу (якщо є).

Раніше ми повідомляли про карантинні заходи, які будуть застосовані до українців, які не оновили свої військово-облікові дані.

Читайте також: