Українкам у Польщі допоможуть знайти роботу: хто зможе взяти участь у новій програмі

Фонд "Незламна Україна" та міжнародна організація CARE International in Poland запустили нову програму допомоги українкам за кордоном

Фонд "Незламна Україна" разом з міжнародною організацією CARE International in Poland створили нову програму, яка спрямована на допомогу українкам з педагогічною чи психологічною освітою, що працюють у Польщі вчителями, психологами, медсестрами та виховательками.

За інформацією з сайту організації, проект отримав назву "Працюй за освітою, працюй в освіті".

Безкоштовна допомога для учасниці проекту

Українки, які приймуть участь у проекті, матимуть можливість отримати безкоштовну допомогу з підготовки та працевлаштування до навчальних закладів у Польщі. В рамках цього проекту біженки зможуть нострифікувати свій диплом, пройти курс польської мови та отримати сертифікат, а також підвищити свою кваліфікацію, зокрема, пройти тренінгову програму щодо особливостей польської системи освіти та навчальних програм.

Менеджер та консультації

Кожна учасниця проекту матиме свого менеджера, який буде супроводжувати і допомагати з моменту подання заявки до кінцевого працевлаштування в Польщі. Також українки зможуть отримати консультації HR-фахівців та допомогу психолога. Кожен кандидат разом з менеджером складатиме індивідуальний план, в який увійдуть лише необхідні компоненти програми.

Заявку на участь у проекті можна подати за посиланням: https://forms.gle/8WAXYXdd46Pgowwy5

Зміни для українців у Польщі

Нагадаємо, що з 1 липня українців, які працюють у Польщі, очікують зміни, а саме можливе скасування програми компенсацій.