Українська авіація набирає працівників? У мережі почали зʼявлятися вакансії

На українських сайтах з пошуку роботи з'явилися оголошення про вакансії для працівників, які спочатку помилково віднесли до аеропорту "Бориспіль". Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, який показав скріншоти з одного з сайтів.

Цаплієнко зазначив, що недавно з'явилась інформація про можливе відновлення роботи аеропорту "Бориспіль". Однак наразі таке рішення здається нереальним.

Журналіст зазначив, що навіть під час масових обстрілів з боку терористів ХАМАС, аеропорт Тель-Авіва в Ізраїлі продовжував працювати без перерви. Він також зазначив, що авіатранспортна галузь в Україні є однією з найоплачуваніших, тим не менш, з 24 лютого 2022 року, усі українські аеропорти припинили свою діяльність через загрозу ракетних атак з боку Росії.

Проте пізніше зясувалося, що розшукується не персонал аеропорту "Бориспіль", а співробітники державного авіапідприємства "Україна", яке займається обслуговуванням вищого керівництва України. Вакансії відкриті для Ан-148 та Airbus A-319, які використовуються керівництвом для перельотів.

Як повідомлялося, аеропорт "Бориспіль" буде першим, що відновить свою роботу в Україні при настанні безпекових умов.

Нагадаємо, 24 лютого 2022 року Україна оголосила про закриття повітряного простору для цивільних літаків у зв'язку з нападом Росії. Співробітник Офісу Президента України, Андрій Єрмак, оголосив, що один з аеропортів в Україні буде відкритий навіть до завершення війни.