Український голос Dota 2 Роман Skevich Паскевич – всередині гри разом з FavBet

Роман "Skevich" Паскевич стає амбасадором FavBet

Провідна компанія igaming FavBet збільшує команду своїх кіберспортивних амбасадорів. З лютого 2024 року до них приєднається коментатор Dota 2 на студії Maincast та один із найперспективніших українських стрімерів Роман "Skevich" Паскевич.

За останні роки Skevich став дуже популярним в україномовному ігровому ком'юніті завдяки своїй експертності, гумору та прозахідній позиції. Він є одним із найкращих коментаторів Dota 2 в Україні, регулярно збирає кошти для української армії на своїх стрімах та підтримує заборону виступів російських кіберспортсменів на міжнародних турнірах.

"Співпраця з FavBet дає мені можливість створювати більше якісного україномовного контенту та захищати інтереси України в кіберспорті. Я щасливий бути в команді, яка ділиться моїм баченням та цінностями", - розповів Роман "Skevich" Паскевич.

Інші амбасадори FavBet

Починаючи з Романа, команда кіберамбасадорів FavBet також включає популярного блогера, аналітика та коментатора Counter-Strike Олександра "Petr1k" Петрика, легендарного гравця Counter-Strike та члена золотого складу Арсенія "ceh9" Триноженка, видатного кіберспортсмена Dota 2 Олександра "XBOCT" Дашкевича та екс-гравця Dota 2, а нині тренера Андрія "Ghostik" Кадика.

Подальші плани FavBet

У 2023 році FavBet також підписала українську кіберспортивну організацію Monte, яка входить до топ-10 світового рейтингу Counter-Strike і недавно представила склад для виступів у Dota 2.

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення букмекерської діяльності: № 433 від 13.12.2022

Ліцензія на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор казино в мережі Інтернет: № 137 від 05.04.2021

ТОВ "Букмекерська компанія "ФавБет"