Велика Британія виснула нову вимогу для родин мігрантів

Велика Британія підвищила нижню межу заробітку для віз на возз'єднання сімей

У Великій Британії введено нові умови для отримання віз на возз'єднання сімей мігрантів. З 11 квітня мінімальний річний заробіток, необхідний для отримання візи, становитиме не менше ніж 29 тис. фунтів стерлінгів. Це збільшення на 55%, але є лише проміжним рівнем для майбутнього зростання.

Щоб британські громадяни та законні іноземці могли привезти своїх родичів до Великої Британії, мінімальний річний заробіток має бути підтверджений

Планувалося, що мінімальний річний заробіток становитиме 38,7 тис. фунтів стерлінгів, але уряд затримав введення цих змін на майбутнє. Таким чином, уряд Великої Британії далі посилює матеріальні умови для можливості привезти родичів.

В результаті цих змін, близько 300 тис. іноземців, які приїхали до Британії минулого року, більше не зможуть отримати візу на подальше проживання.

Програма допомоги сім'ям з України припинила дію

З 19 лютого Програма допомоги сім'ям з України вже не діє. Ця програма надавала українцям можливість в'їжджати до Британії за наявності родичів та отримувати допомогу. Після її закриття учасникам пропонують іншу програму, яка передбачає спонсорство в обмін на державну підтримку.