Ви закохаєте у себе кого завгодно – два знаки зодіаку, які ніколи не будуть самотніми

2 листопада прослухайте свою інтуїцію, яка допоможе вам уникнути помилок, зауважує астрологиня Олена Максимова. Цього дня все складеться найкращим чином, якщо ви не поспішатимете. Варто критично оцінювати ініціативи близьких людей та колег, оскільки більшість з них будуть непродуктивними. Також не слід спішити вірити сенсаційній інформації. Цей день сприятливий для навчання та пошуку потрібної інформації. Операції купівлі-продажу також пройдуть успішно. За необхідності відвідайте ринок або крамницю та придбайте побутову техніку. Вона буде працювати надійно. У цей день можна розпочинати новий курс лікування або відновлення організму після хвороби. Рекомендується лягати спати вчасно. Також особисте життя у Стрільців і Скорпіонів налагодиться, вони знайдуть собі партнерів. Ці два знаки зодіаку ніколи не будуть самотніми.

Овнам (21 березня - 20 квітня) варто утриматися від прибирання в домі, сідання на дієту, а також висування претензій до коханих чи ставлення їх перед вибором. Близнюкам (21 травня - 21 червня) радять починати роботу зі сходом сонця і не втрачати можливості щось змінити на краще. Ракам (22 червня - 22 липня) рекомендується не робити кардинальних змін, але очікувати більше грошей. Щодо Лвів (23 липня - 23 серпня), то вони не повинні дозволяти оточенню відволікати від важливих справ та повинні скористатися можливостями для навчання. Дівам (24 серпня - 23 вересня) радять уникати образ і конфліктів у родині, а також підтримувати тверезий стан.

Терезам (24 вересня - 23 жовтня) радять прислухатися до своєї інтуїції, пробувати щось нове й не сидіти на одному місці, оскільки цей день може стати початком нового етапу в їхньому житті. Скорпіонам (24 жовтня - 22 листопада) рекомендується займатися покупками ввечері, коли можна купувати смартфони та планшети, оскільки техніка буде якісною й довговічною. Стрільцям (23 листопада - 21 грудня) варто зайнятися оновленням інтер'єру вдома, розпочати ремонт або реконструкцію приміщення, а також відвідати перукарню. Козорігам (22 грудня - 20 січня) прогнозують магічний день, коли вони можуть зробити все потрібне до обіду, а зустрічі та покупки будуть особливими. Водоліям (21 січня - 20 лютого) рекомендується накопичувати сили й уміння, використовувати всі можливості для досягнення бажаного результату, а також довіряти коханим і дозволяти їм спланувати романтичний вечір. Риби (21 лютого - 20 березня) можуть відчувати депресію й безвихідь, проте це час для внутрішнього роздуму та знаходження рішень для ситуацій, що виникли.