Від яких справ треба утриматися у тиждень затемнень - гороскоп на 9 жовтня

9 жовтня буде несприятливий день для покупок. Рекомендую вам відвідувати крамниці лише для покупки продуктів. Таку інформацію поділиться з вами астрологиня Олена Максимова, засвідчивши це відповідними прогнозами.

Астрологиня попереджає, що цього понеділка не варто розраховувати на успіх. Тиждень розпочинається затемненнями, тому ніщо не зміниться само собою. Щоб досягти результатів, потрібне наполегливе працювати. Успіх чекає тих, хто займається відповідальною й наполегливою роботою. Слід утримуватися від ризикованих фінансових операцій, оскільки вони не виправдають ваші очікування. Сьогоднішній день чимось ризикувати - марно. Будьте уважні до інформації, яку ви почуєте, і не віддавайтеся під вплив запропонованого. Обмірковуйте, якщо вам щось обіцяють, або щодо чогось розрекламовують, тому що зазвичай це виявиться безцільним. Зустріч з новою людиною може бути недоцільною і нічого хорошого не принести. Не вступайте в невизначені контакти. І нарешті, сьогодні - дуже несприятливий день для відвідування перукарні та оновлення зовнішності. Краще перенести косметичні процедури на кінець тижня. Будьте обережні, що не травмували очі.

9 жовтня - також нещасливий день для Овнів. Не сподівайтеся, що ви швидко заробите гроші, і уникайте контактів з аферистами. Якщо вам не вистачає грошей, позичте їх в родичів - без відсотків. Не варто відкривати нову кредитну карту.

У Тельців буде складно домовитися з коханими партнерами, оскільки вони будуть стояти на своєму. Будьте терплячими і постарайтеся зрозуміти та прийняти тих, кого ви любите. Також слід бути обережним і уникати протягів.

Близнюкам рекомендують ігнорувати претензії від коханих, батьків і колег. Критика може спровокувати вас у депресію, тому спробуйте відволіктися і робити ті дії, які вам доступні. Дотримуйтесь своїх обов'язків, і не віддаюте їх на розгляд знайомим.

У Раків нагадують, що не варто займатися мінливістю зовнішності або намагатися подобатися комусь будь-якою ціною. Приймайте гормональні ліки тільки за порадою лікаря.

Леви - витрачайте більше грошей на себе! Купуйте новий одяг, техніку і розвивайтесь. Починайте вивчати іноземні мови, записуйтеся на курси ораторського мистецтва, освоюйте торгівлю в інтернеті.

У Дів буде несладко через відсутність сімейних стосунків. Але не сумуйте, і відвідайте того, хто вам подобається - це може привести до нового роману. Тим не менше, не перебірщіть з вживанням жирних продуктів і алкоголю, і не шкодьте своїй печінці.

Терези не рекомендується приймати подарунки від людей, з якими ви не плануєте зв'язуватися відносинами. Купувати автомобілі, техніку або одяг вторинного використання теж небажано. Дайте вашій другій половинці другий шанс і цінуйте його за вірність і почуття.

Скорпіонам передбачається зустріч з багатьма людьми, серед яких може бути ваша майбутня половинка. Не пропустіть шансу розпізнати її. Розгляньте своє харчування - настав час відмовитися від дріжджових виробів, це позитивно позначиться на вашій шкірі.

Стрільцям рекомендується утриматися від важливих рішень у понеділок і відмовитися від кредитів. Ви знаєте, чого хочете і як цього досягти. Зміни необхідні, про них попередить ваш внутрішній голос, - почніть розчищувати своє життя та планувати найближчу майбутність.

Козорігам раптом стане помітно, як діти зростають і як їхні слова і вчинки заставлять задуматися. Заспокойтеся і не намагайтеся позбутися зайвих кілограмів. Велике навантаження у спортзалі негативно позначиться на вашому самопочутті. Слід слідкувати за тиском.

У Водоліїв можете відчути самотність та безвихідь у вашому відношенні з коханими. Отримайте задоволення від перегляду улюбленого серіалу або помрійте про своє майбутнє. Організм нагадує про себе холециститом - поверніться до правильної дієти.

У Риб буде особливе знайомство ввечері, але бережіть себе від любовних пригод з чужими партнерами. Скривджена любов вам не знадобиться. Спробуйте відвідати місце з душею, наприклад, вашу улюблену паркову зону, кафе або місцевість, де ви проводили час у своє дитинство.

Цього року ми будемо свідками двох затемнень. 14 жовтня відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення, а 28 жовтня ми спостерігатимемо часткове місячне затемнення. Астрологиня також розповіла, де можна побачити ці природні явища і як вони вплинуть на ситуацію в Україні.