Власний салон краси, винний льох і масажний кабінет: Джей Ло показала зсередини новий будинок

Американська акторка та співачка Дженніфер Лопес показала зсередини маєток у Беверлі-Хіллз за $60,85 млн.

Будинок вона придбала нещодавно разом із чоловіком, актором та режисером Беном Аффлеком. Зірка опублікувала відео в Instagram, де розповідає про успіх фільму "Матір" і йде величезним будинком до своїх друзів.

Шанувальники встигли оцінити вибір нейтральних кольорів та естетику маєтку.

"Неможливо зосередитися ні на чому, крім ненавмисного туру по будинку", "Твоє місце! Новий будинок, до речі, виглядає красиво", пишуть у коментарях.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Jennifer Lopez (@jlo)

У будинку є тренажерний зал. Джей Ло може потішити себе на майданчиках для баскетболу та піклболу, а також на боксерському рингу у критому спортивному комплексі. Крім цього у маєтку є спортивний зал, бар, перукарня та манікюрний салон з повним спектром послуг, домашній кінотеатр, винний льох, салон віскі, а також сауна та масажні кабінети.

"Старий" маєток Лопес у Бель-Ейр виставлений на продаж за $42 млн. У ньому є бібліотека, пейзажний басейн, окремий гостьовий будинок, відкритий бар із приладдям для барбекю та амфітеатр на 100 осіб.

Це не вся нерухомість артистки. Вона має будинок з вісьмома спальнями в Гемптоні, де вона провела більшу частину літа, а також два будинки в Майамі. Крім того, Джей Ло володіє розкішним пентхаусом на Манхеттені з чотирма спальнями та шістьма з половиною ванними кімнатами, розташованими на двох поверхах.

Аффлек має нерухомість у Савані, штат Джорджія, де пара провела свою весільну церемонію.

Пара придбала дім, збудований Галою Ашер у горах Лос-Анджелеса над Беверлі-Хіллз, що коштує майже $61. Угода була завершена протягом тижня, і пара купила будинок на $15 млн дешевше за початкову ціну в 75 млн. Подружжя під час продажу представляв Бретт Лауер, відомий тим, що працював із такими знаменитостями як Кеті Перрі та Мадонна.

Маєток, відомий як "маєток Воллінгфорд", розташований на великому мисі площею 5 акрів і має 12 спалень та 24 ванних кімнати. Будинок, нещодавно реконструйований та розширений, має гараж на 12 автомобілів, парковку на 80 машин, критий спортивний комплекс, пентхаус для гостей площею 460 кв. м, будинок наглядача та караульне приміщення з двома спальнями.