Ворог завдав ударів по Харкову: є руйнування та поранені

У ніч на 8 грудня російські загарбники атакували Харків ракетними ударами. Як наслідок, двоє людей постраждали. Про це повідомив мер Харкова Ігор Терехов та голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

За словами Терехова, ворог випустив не менше п'яти ракет по Харкову, що спричинило пошкодження декількох житлових будинків у різних частинах міста. Зараз відомо про одного постраждалого. На місцях обстрілу працюють всі відповідні служби.

Голова Харківської ОВА повідомив, що окупанти здійснили шість ударів по Харкову. Зафіксовані попадання в Холодногірському та Шевченківському районах. Ймовірно, використовувалися ракети С-300.

Пізніше поліція Харківської області повідомила, що в результаті обстрілу росіянами в місті поранено 36-річну жінку, якій надані медичні послуги на місці, та 25-річного чоловіка з вибуховими травмами, який був госпіталізований і перебуває у стані задовільному.

Згадаймо, що вночі на 8 грудня в Харкові були почуті вибухи, після чого була оголошена повітряна тривога.

7 грудня російські загарбники використали дрони-камікадзе "Шахед" у різних регіонах України. Безпілотники помічені на півдні країни. За інформацією військових, одна з груп дронів-камікадзе знаходиться в Дніпропетровській області, і мешканці Павлограда були закликані шукати укриття. Ще одну групу ворожих безпілотників помітили у Запорізькій області, яка прямувала до Дніпропетровської області. Одночасно у Харківській області оголошено повітряну тривогу через активність ворожої авіації на східному напрямку.